Even aan mijn collega vragen….

Zit je als accountant in gesprek met één van je zakelijke klanten, zegt hij: “Ik heb investeringsplannen en heb financiering nodig. Kan jij me daarbij helpen?” Wat zeg jij als accountant en vertrouwenspersoon van deze ondernemer: “Ja natuurlijk, gaan we regelen” of zeg je: “Even aan mijn collega de specialist vragen….”?

Binding met je klanten is een van de basisvoorwaarden voor een lange termijn relatie. Hoe beter die binding, hoe meer kans dat je zakelijke relatie lange tijd stand houdt. En zelfs ook wel eens een deukje mag oplopen, zonder dat dat tot het verbreken van de relatie leidt. Daarom is een sterke relatie met je bestaande klanten één van de beste vormen van acquisitie!

Weet jij wat voor accountants één van de beste methoden is om de binding met hun zakenrelaties te versterken? Het SUCCESVOL verzorgen van een volledige financieringsaanvraag. Als je daarin slaagt is je klant super tevreden, ben je zelf blij en is ook de betrokken financier content. Iedereen gelukkig, hoe mooi kan de wereld zijn?

Vandaag de dag is het opstellen van een financieringsverzoek niet meer eenvoudigweg een A-4-tje inleveren bij de bank tezamen met wat jaarrekeningen. Nee, het vereist een zorgvuldig en goed opgezet informatiememorandum, voorzien van een

 • Goede bedrijfsbeschrijving
 • Heldere casusbeschrijving
 • Scherpe kredietbehoefte
 • sterke financiële analyse en een
 • degelijk onderbouwde prognose.

Dit zijn allemaal terreinen waar de accountant supergoed in is. Waarom zou je dan niet ZELF ook de kredietaanvraag voor jouw relaties ZELF regelen? Het levert je meer binding, meer voldoening en meer business op! Je hoeft alleen maar te weten hoe! Hoe werkt de wereld van financiers?

Ik spreek regelmatig accountants die zeggen dat het regelen van kredieten tegenwoordig zo moeilijk is. NIETS is minder waar dan dat. Het is NIET moeilijker, het kost wel meer moeite. Maar…….DAT levert jou als accountant juist extra mogelijkheden op om meer en goed werk voor jouw klanten te leveren. Kun je het je voorstellen: al 11 jaar lang elke kredietaanvraag gehonoreerd….? Nee? Toch is het zo. Ik begeleid sinds 2006 ondernemers in hun kredietaanvragen en sindsdien zijn ALLE door mij ingediende aanvragen (bijna 100 inmiddels) gehonoreerd. HET KAN.

100% succes is geen utopie, het is een KEUZE !

Als je dit vak op de juiste manier aanpakt kan ook jij dat realiseren. NOOIT meer uitbesteden aan een zogenaamde specialist. Zelf doen. HOE? Wil je er direct meer over weten? Meer weten over ondernemingsfinanciering? Lees dan de boeken “De Bank De Baas” en “Geld in Overvloed” van Fons Huijgens, of download het gratis e-book “In 7 stappen naar de perfecte kredietaanvraag” via de website: www.definancieringsacademie.nl

Geen zin om een boek te lezen?

In plaats van boeken lezen kan je ook kennis maken met De Financieringsacademie. De Financieringsacademie is er speciaal voor accountants, administratiekantoren en bedrijfsadviseurs. De Financieringsacademie leidt hen op tot ware experts op het volledige terrein van ondernemingsfinanciering, zowel op bancair als alternatief gebied. Meer expertise over ondernemingsfinanciering en het spel met financiers kan de accountant en adviseur verkrijgen door deel te nemen aan de trainingen. Ga naar de website van www.definancieringsacademie.nl en download het gratis e-book “In 7 stappen naar de perfecte kredietaanvraag”. Schrijf vervolgens in voor de TIJDELIJK GRATIS kennismakingstraining. Verkrijg 3 PE-uren en ontdek

“De drie belangrijkste oorzaken waarom zelfs de beste accountant moeite heeft met het regelen van zakelijke financieringen”.

De eerstvolgende training vindt plaats op 19 juli 2017 in Zwolle. Meld je snel aan, want vol is vol. Er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

 

Drs. Fons Huijgens

 • Financieringsexpert
 • Oprichter van De Financieringsacademie
 • Eigenaar van Hucofin Corporate Finance
 • Schrijver van de boeken
  • “De Bank De Baas”
  • “Geld in Overvloed”
  • “In 7 stappen naar de perfecte kredietaanvraag”.

 

Nog geen reacties.

Geef een reactie

e-book “In 7 stappen naar de perfecte financieringsaanvraag”

Ontdek hoe je als accountant ook DE deskundige wordt op het terrein van ondernemingsfinanciering. Zo help je jouw klanten aan de beste financieringsoplossingen!

Ontdek nu zelf de zeven belangrijkste stappen voor succesvol financieren.

Je aanvraag is succesvol verstuurd!