Let op: Geld lenen levert geld op !

Dat is nog eens wat anders dan die saaie slogan: “Let op: geld lenen kost geld”. Met deze slogan wordt de consument gewaarschuwd voor de risico’s van geld lenen. De slogan is aardig ingeburgerd, maar geeft niet het juiste beeld. Voor veel ondernemers geldt echt het tegenover gestelde:
Let op: geld lenen levert geld op.
Immers, het gaat erom dat met het geleende geld een rendabele investering wordt gedaan, die werkelijk geld oplevert. Als de opbrengst de kostprijs van de financiering overtreft, is het zinvol te investeren en te lenen. Dus gewoon DOEN.

Vanuit het perspectief van rendement is het verstandig om een investering met geleend geld te realiseren, als het rendement op de investering groter is dan de kosten van de financiering. Natuurlijk, er is een keerzijde. Deze redenering gaat voorbij aan de risico’s en andere nadelen van financieren. De beoordeling is zuiver cijfermatig. Maar de conclusie is wel heel duidelijk: de slogan van de overheid geldt voor consumptief lenen, niet voor zakelijk lenen: zakelijk geld lenen levert geld op als de kostprijs van de financiering lager is dan het rendement van de investering.

Wil je weten hoe je succesvol geld kan lenen? Hoe je een 100% succesrate kan realiseren? Kom dan eens langs bij De Financieringsacademie. De Financieringsacademie is er speciaal voor accountants en administratiekantoren. Meer expertise over ondernemingsfinanciering en het spel met financiers kan de accountant verkrijgen door deel te nemen aan de trainingen van De Financieringsacademie. Ga naar de website van https://www.definancieringsacademie.nl en download het gratis e-book. Schrijf vervolgens in voor de TIJDELIJK GRATIS kennismakingstraining. Verkrijg 3 PE-uren en ontdek
“De drie belangrijkste oorzaken waarom zelfs de beste accountant moeite heeft met het regelen van zakelijke financieringen”.
De Financieringsacademie biedt jou een fantastische ontdekkingsreis die jou vele, vele tienduizenden euro’s extra omzet zal opleveren. Schrijf direct in: https://www.definancieringsacademie.nl/onweerstaanbaar-aanbod Er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar op 12 april.

Drs. Fons Huijgens
o Oprichter van De Financieringsacademie
o Eigenaar van Hucofin Corporate Finance
o Schrijver van de boeken
 “De Bank De Baas”
 “Geld in Overvloed”
 “In 7 stappen naar de perfecte kredietaanvraag”.

Reageren?
Welke ervaring heb jij met kredietaanvragen? Word je met open armen door de bank ontvangen of voel je je afgescheept? Bieden banken goede financieringen of maak je liever gebruik van alternatieven als crowdfunding, kredietunies en Qredits? Reageer en deel je ervaringen met anderen.

Nog geen reacties.

Geef een reactie

e-book “In 7 stappen naar de perfecte financieringsaanvraag”

Ontdek hoe je als accountant ook DE deskundige wordt op het terrein van ondernemingsfinanciering. Zo help je jouw klanten aan de beste financieringsoplossingen!

Ontdek nu zelf de zeven belangrijkste stappen voor succesvol financieren.

Je aanvraag is succesvol verstuurd!