FAQ

Hoe lang duurt de training precies?

De training start om 14.30 uur precies. Binnenlopen en registreren kan vanaf 14.00 uur. Omstreeks 16.10 uur is er een pauze. Om 18.00 uur is de training afgelopen.

Is de locatie van de training goed te bereiken?

Ja, je kunt er met de fiets, auto of openbaar vervoer komen.

Locatie Tilburg:
In de Spoorzone in Tilburg is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.  De locatie is met openbaar vervoer heel goed bereikbaar.

Locatie Zwolle:
Bij het Klooster in Zwolle is de parkeergelegenheid beperkt. Als het terrein vol is vind je gemakkelijk meerdere parkings in de buurt, onder andere bij het station (Burgemeester Van Roijensingel), Parking Van Karnebeekstraat en Parking Stationsplein

Hoe zit dat precies: gratis en toch iets betalen?

Sommige trainingen van De Financieringsacademie zijn gratis. Dat zijn de introductietrainingen. Dan krijg je veel waarde geleverd en mooie inzichten aangereikt. Dit krijg je gratis.  Bij die (introductie-) trainingen vragen wij alleen een bijdrage in de kosten. Zo’n training duurt 3 uur. De bijdrage die wij vragen is voor de zaalhuur, het materiaal, de drankjes en de PE-registratie.

Als ik deze basistraining heb gevolgd, ben ik dan verplicht de vervolgtrainingen te volgen?

Nee. Er is wel altijd de mogelijkheid om na het volgen van de training je aan te melden voor een vervolgtraining. Dat gaat niet automatisch, hiervoor moet je zelf actie ondernemen Je krijgt daarover nadere informatie bij de introductietraining.  Je bent tot niets verplicht.

Waarom kunnen De Financieringsacademie en Fons Huijgens mij helpen?

Fons vertelt: “Al in mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in ondernemingsfinanciering. Daarna heb ik meer dan 30 jaar financieringservaring  in praktijk opgedaan. Sinds ik Hucofin (in 2006) heb opgericht heb ik al ruim 10 jaar een succesrate van 100% op mijn financieringsvoorstellen. Ik heb als enige in Nederland meerdere actuele praktijkboeken voor ondernemers over ondernemingsfinanciering geschreven. Deelnemers aan mijn trainingen en workshops reageren enthousiast.”

Meer weten? Zie verder onder het kopje wie zijn wij?.

Hoe kan ik deze training praktisch toepassen in mijn dagelijks werk?

Wat je in deze training leert kan je direct in praktijk gebruiken. Tijdens de training krijg je actuele voorbeelden uit de praktijk. Wie interesse heeft kan na de training deelnemen aan de community van De Financieringsacademie. Daarin kunnen alle deelnemers met elkaar contacten over financieringsvraagstukken. Je hoort hier meer over tijdens de training.

Levert deze training structureel meerwaarde voor mijn eigen praktijk?

Al jouw zakelijke klanten komen vroeg of laat financieringsvraagstukken tegen: bij investeren, bij groei, bij bedrijfsovernames, bij verhuizen, etcetera. Wie de trainingen van De Financieringsacademie heeft gevolgd kan daardoor als EXPERT aan al zijn zakelijke klanten meerwaarde bieden. Dat levert jou en jouw collega’s per jaar vele tienduizenden euro’s meer omzet op. Het maakt jouw adviespraktijk nog completer en het levert jou super tevreden klanten op!

Ik kan op de dag van de training niet. Krijg ik dan mijn geld terug?

Als je boekt dan houden wij rekening met jouw deelname. Jouw plaats is dan gereserveerd. Daarom is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen bij afmelding. Wel geven wij je de gelegenheid deel te nemen aan een andere training onder verrekening van de kosten die je reeds hebt betaald.

 

e-book “In 7 stappen naar de perfecte financieringsaanvraag”

Ontdek hoe je als accountant ook DE deskundige wordt op het terrein van ondernemingsfinanciering. Zo help je jouw klanten aan de beste financieringsoplossingen!

Ontdek nu zelf de zeven belangrijkste stappen voor succesvol financieren.

Je aanvraag is succesvol verstuurd!