Introductietraining

De introductietraining kost tijdelijk € 99 !  Koninklijke_NBA_03-PE-uur_HR6cm_PMS7460c

Natuurlijk: als accountant heb je veel kennis in huis en ben je de belangrijkste vertrouwenspersoon en adviseur van jouw zakelijke klanten. Jij bent voor hem een expert. Realiseer jij je dat jouw mogelijkheden nog groter zijn dan je huidige resultaten laten zien? Jouw markt verandert snel:

  • De werkzaamheden voor administratie en aangiftes van jouw klanten nemen af door de toenemende automatisering
  • Je hebt klanten voor wie je meer kan betekenen
  • De markt van ondernemingsfinanciering is sterk in beweging en wordt steeds specialistischer.
  • Maar HOE realiseer je de beste financiering voor jouw klanten?
  • Je hebt te weinig tijd en opdrachten om voldoende expertise in de financieringspraktijk op te bouwen

Kom naar de introductietraining:

“De 3 belangrijkste oorzaken waardoor ook de BESTE accountant moeite heeft met het regelen van zakelijke kredieten”.

Tijdelijk bieden wij deze training aan voor slechts € 99. Zo verkrijg je naast veel kennis ook 3 PE-uren wel héél goedkoop!

In deze training krijg je inzicht in het brein van de financier en ontdek je hoe ook jij een kansrijk financieringsvoorstel voor jouw klanten opstelt. Stappen die niet moeilijk zijn. Maar je moet ze wel weten. En je moet het ook doen. Consequent en consistent. Hierdoor groeit de kwaliteit van jouw financieringsaanvragen en verhoog je jouw succesrate! Zo creëer je nog meer vertrouwen en omzet bij jouw bestaande klanten! Deze training is het beste begin op weg naar nieuwe expertise op het terrein van ondernemingsfinanciering.

Je leert de stappen te zetten die wij zelf keer op keer ook hebben gezet. Als bankier en als adviseur. Met deze methode hebben wij al 10 jaar een 100% succesrate op alle ingediende financieringsaanvragen!

Een financieringsaanvraag vergt de JUISTE dingen doen.

Daardoor WEET je op voorhand of de financiering gerealiseerd kan worden, tegen welke voorwaarden en condities.

Na deze gratis training weet je:

  • Hoe je een KANSRIJK financieringsverzoek opstelt
  • Welke informatie je in het memorandum opneemt en welke informatie je separaat toevoegt
  • Wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van alternatieve financieringen
  • Hoe een creditrating tot stand komt

Het levert je een vaste methode en structuur op voor het regelen arrangeren van financieringsarrangementen. Hierdoor kan je je concentreren op de juiste gegevens waardoor je zowel bij financiële partijen (banken, fintechs) als bij je eigen klanten een professionele indruk maakt. Je weet exact wanneer je welke stappen moet zetten om een financieringsaanvraag succesvol af te ronden. Hoe fijn is dat?

Kom daarom snel naar de introductietraining:

“De 3 belangrijkste oorzaken waardoor ook de BESTE account moeite heeft met het regelen van zakelijke kredieten”.

Wat jij leert is direct van grote waarde in jouw dagelijkse praktijk. Waarom? Omdat je op basis van deze training de beste financieringen voor jouw klanten kan verzorgen.

Normaal kost deze training € 475,00. Maar deze trainingsmiddag bieden wij tijdelijk voor € 99 aan. Omdat wij graag met je kennis wil maken en omdat wij jou hetzelfde succes gunnen als wat wij hebben bereikt in de afgelopen jaren.

Bijna gratis, maar niet voor niets….. Want na de sessie is het aan jou om de stof die ik je leer verder te implementeren. Vertrouw er op dat dat lukt als jij er écht voor wilt gaan en écht bereid bent jouw tijd en energie hierin te investeren.

Op deze middag krijg je ook informatie over de andere trainingen van De Financieringsacademie. Trainingen waardoor jij als accountant jezelf kan profileren als financieringsexpert in het nieuwe financieringslandschap. Hiermee ga je jouw klanten een enorme dienst bewijzen.

Koninklijke_NBA_03-PE-uur_HR6cm_PMS7460c

Deze training levert u 3 PE-uren op!

Binnenkort volgen nieuwe data.

Wil je de dienstverlening aan jouw klanten succesvol verbreden en zo nog meer succes met jouw bedrijf? Wil je er ECHT voor gaan? Ben je toe aan verbreding van jouw dienstverlening en uitbreiding van je netwerk en nieuwe inspiratie? Kom dan naar de training.

De sessies zijn in een kleine setting met maximaal 40 personen, je hebt direct contact met mij. Er wordt veel gelachen, gedeeld en geleerd. En ze zijn snel vol.

Tot gauw!
Namens de Financieringsacademie: Fons Huijgens, Bankier zonder bank

Ps. Je kunt je nu ook aanmelden voor de leergangen. Meer weten? Klik hier. 

e-book “In 7 stappen naar de perfecte financieringsaanvraag”

Ontdek hoe je als accountant ook DE deskundige wordt op het terrein van ondernemingsfinanciering. Zo help je jouw klanten aan de beste financieringsoplossingen!

Ontdek nu zelf de zeven belangrijkste stappen voor succesvol financieren.

Je aanvraag is succesvol verstuurd!