Leergang 100% succesrate

In de leergang “100% succesrate” ligt het accent op de VAK kennis die nodig is om de beste kredietvoorstellen voor te bereiden. In drie modules van ieder een dag wordt aandacht besteed aan de opbouw van een kredietaanvraag, de bancaire financiële analyse, ratio’s, covenants en zekerheden, financieringsvormen en –normen, financieringsproducten, kredietbeoordeling, creditrating, werking van kredietcomité ’s, offertebeoordeling, de mogelijkheden van onderhandelen met financiers, reversed accountmanagement en eigendomsvraag-stukken.

Resultaat
Na deze leergang ben je in staat jouw klanten optimaal te begeleiden in financierings-aanvragen met een maximale kans op succes. Dat is van enorme meerwaarde voor jouw klanten!

Opbouw leergang
Iedere leergang bestaat uit 3 modules (Professional, Expert en Master), elk van één dag. Een leergang omvat daarmee 3 dagen.

De leergang 100% succesrate bestaat uit de volgende modules:

  • Module 1 PROFESSIONAL
    Kredietaanvraag, eigen analyse en eigen beoordeling, ratio’s en covenants, risico’s en risico-analyse, financieringsnormen en –beoordeling
  • Module 2 MASTER
    Financieringsproducten, zekerheden, werkwijze van beoordelaars, kredietcomité, creditrating, offerte beoordeling
  • Module 3 EXPERT
    Rebound, onderhandelen, reversed accountmanagement, bijzonder beheer, eigendoms-vraagstukken en financiering, praktijk van vandaag: externe sprekers van financieringsinstellingen

Deze leergang is verdeeld over 3 dagen.

De leergang “100% succesrate” is de perfecte start voor accountants om het vakgebied ondernemingsfinanciering onderdeel te maken van hun dagelijkse adviespraktijk. Na deze leergang is het volgen van Moving Money (alternatieve financieringsvormen) en Making Money (rendabele adviesproducten) een logische stap.

Ik meld mij aan voor een of meer leergangen

e-book “In 7 stappen naar de perfecte financieringsaanvraag”

Ontdek hoe je als accountant ook DE deskundige wordt op het terrein van ondernemingsfinanciering. Zo help je jouw klanten aan de beste financieringsoplossingen!

Ontdek nu zelf de zeven belangrijkste stappen voor succesvol financieren.

Je aanvraag is succesvol verstuurd!