Leergang Moving Money

In de leergang “Moving money” ligt het accent op de MARKT van financieringsaanbieders en de ontwikkelingen daarin. In drie modules van ieder een dag komen de actuele marktpartijen en hun posities aan bod, de verwachtingen in de komende jaren, directe en indirecte financiering, alternatieve financieringsbronnen als crowdfunding, Kredietunies, Qredits en vele anderen, de kenmerken, werkwijze, voor- en nadelen en contactgegevens van de alternatieve aanbieders. Binnen deze leergang komen ook sprekers vanuit de markt zelf aan het woord, zodat deelnemers aan de training rechtstreeks met partijen in contact komen.

Resultaat
Na de leergang over de markt weet je welke alternatieve aanbieders relevant zijn en ken je van deze aanbieders de werkwijze, het acceptatiebeleid en de voor- en nadelen. Hierdoor creëer je voor jouw klanten een breder aanbod van geld en een grotere kans op financiering.

Iedere leergang bestaat uit 3 modules (Professional, Expert en Master), elk van één dag. Een leergang omvat daarmee 3 dagen.

Opbouw leergang
De leergang “Moving Money” bestaat uit de volgende modules:

  • Module 1 PROFESSIONAL
    Ontwikkelingen aanbodmarkt 2016-2017, verwachtingen 2018-2025, directe en indirecte financiering, nieuwe financieringskanalen, 10 alternatieven voor bankfinanciering
  • Module 2 MASTER
    Verdieping alternatieven, combineren en stapelen, alternatieven in de praktijk, externe sprekers, winnaars en verliezers
  • Module 3 EXPERT
    Inhoud van deze module wordt opgesteld o.b.v. de ontwikkelingen in markt en regelgeving. Hierbij worden ook externe sprekers betrokken.

Deze leergang is verdeeld over 3 dagen . Je investering is € 1.485,- .

De leergang Moving Money is gericht op alternatieve financieringen. Wil je je gaan bewaken in het maken en implementeren van rendabele adviesproducten? Volg dan ook de leergang Making Money.

Ik meld mij aan voor een of meer leergangen

e-book “In 7 stappen naar de perfecte financieringsaanvraag”

Ontdek hoe je als accountant ook DE deskundige wordt op het terrein van ondernemingsfinanciering. Zo help je jouw klanten aan de beste financieringsoplossingen!

Ontdek nu zelf de zeven belangrijkste stappen voor succesvol financieren.

Je aanvraag is succesvol verstuurd!