Wie zijn wij?

p-606203b

Ben jij accountant met klanten in het MKB? Dan helpen wij jou met het nóg completer maken van jouw dienstenpakket! Lijkt het je niet geweldig als jij in aanvulling op jouw accountantsrol ook op het terrein van ondernemingsfinanciering DE BESTE bent in de markt?

Wie zijn wij?

Aan de Financieringsacademie is een groep van senior opleiders verbonden, die allen hun sporen verdiend hebben in de actieve financiering van ondernemingen. Grondlegger en initiatiefnemer van de academie is Fons Huijgens.

Aan het woord: Fons Huijgens

Ik noem mij zelf “bankier zonder bank”. Ik geloof dat jij als accountant veruit de belangrijkste vertrouwenspersoon bent van ondernemers. Door mijn kennis met jou te delen ben jij nog beter in staat die vertrouwensrol te vervullen. Als ik door deling van mijn super specialistische kennis jou kan helpen en jou kan doen groeien in jouw vertrouwensrol  is mijn missie geslaagd! Op deze wijze hoop ik indirect, dus via jou als accountant, een bijdrage te leveren aan een betere financiering van het Midden- en Klein Bedrijf!

100% succes

Sinds 2006 heb ik mijn eigen adviesbureau Hucofin Corporate Finance dat ik ben gestart na eerst 25 jaar bij verschillende  banken te hebben gewerkt. Sinds 2006 heb ik meer dan 100 bedrijven geholpen met hun ondernemingsfinanciering. Mijn succesrate?…..100%! ELKE kredietaanvraag die ik in behandeling heb genomen heb ik succesvol afgerond. Ik heb een unieke methode ontwikkeld. Met ongekend resultaat. Mijn kennis wil ik delen, zodat de belangrijkste adviseurs van het bedrijfsleven, de accountants, daarvan kunnen profiteren. Deze basis methode heb ik beschreven in een boek, getiteld

vdm_bank_de_baas_300-dpi

  De Bank De Baas

Het boek is al door veel accountants en bankiers gekocht. Dankzij deze methode zijn ook zij succesvol in het oplossen van financieringsvraagstukken van MKB ondernemers.

Sinds het verschijnen van het boek zijn er veel nieuwe ontwikkelingen gaande in de financieringsmarkt. Crowdfunding, Kredietunies, nieuwe financiers, en ga zo maar door. Als reactie op deze ontwikkelingen heb ik inmiddels een tweede boek geschreven. Dit 2e boek handelt over crowdfunding en 11 andere financieringskanalen.

cover-met-spetter-gio

  Geld in overvloed

 Dit boek helpt ondernemers en adviseurs om in hun zoektocht naar financiering de juiste stappen te zetten om de beste financiering te realiseren.

Mijn persoonlijke MISSIE

In plaats van zelf bedrijven te begeleiden heb ik er voor gekozen vanaf nu via accountants véél meer bedrijven te laten profiteren van mijn kennis en methoden! Daarom nodig ik accountants uit mijn blogs te lezen en naar de introductie TRAINING te komen. Ik ben er van overtuigd dat met deze methode vele, vele duizenden bedrijven geholpen kunnen worden! Dat kan ik niet alleen, dat kunnen wij van De Financieringsacademie niet zonder jou! Daarom willen wij onze kennis verspreiden! Onze droom is dat in 2020 minstens duizend accountants onze methode gebruiken en zo dus tienduizenden bedrijven worden geholpen! Daarom zoeken wij winnaars!

De Financieringsacademie

Ben jij ook zo’n winnaar? Ben jij ook zo’n bevlogen adviseur van ondernemers? DOE DAN MEE !! Zet de eerste stap om te bereiken wat wij ook hebben gerealiseerd. Vraag NU het gratis ebook aan en meld je aan voor de (tijdelijk) gratis training. Het levert je 3 PE-uren op, een schat aan informatie plus de mogelijkheid kennis te maken met alle opleidingsmogelijkheden die De Financieringsacademie jou te bieden heeft.

Together we make a better world of finance!

 

Aan het woord: Jacqueline Noteboom

Het ondernemerschap zat er al vroeg in en in de loop der jaren heb ik gemerkt dat ondernemen een groot avontuur is. Daar houd ik van. Steeds nieuwe uitdagingen. Mooie initiatieven uitbouwen. Een mooi voorbeeld daarvan is De Financieringsacademie. Gericht op het topsegment in de markt.

Mijn drive?

  • Door goed te organiseren krijg je een geslaagd event;
  • Door je werkomgeving te structuren voorkom je ergernis en talloze zoekuren;
  • Door goede, waardevolle contacten te creëren krijg je zinvolle afspraken

en

  • Door zaken op orde te hebben kun je succesvol ondernemen.

 

Kortom: Noteboom doet het gewoon!

e-book “In 7 stappen naar de perfecte financieringsaanvraag”

Ontdek hoe je als accountant ook DE deskundige wordt op het terrein van ondernemingsfinanciering. Zo help je jouw klanten aan de beste financieringsoplossingen!

Ontdek nu zelf de zeven belangrijkste stappen voor succesvol financieren.

Je aanvraag is succesvol verstuurd!